Logo
Версія для друку
Середа, 06 березня 2024

Свято педагогічної майстерності

Свято педагогічної майстерностіПоказовий урок виробничого навчання – це свято педагогічної майстерності, показник професійного вміння майстра виробничого навчання, індикатор навичок здобувачів освіти, а сучасні технології у швейному виробництві – це шанс для розвитку та покращення якості знань. Саме інноваційні методи обробки прорізної кишені продемонструвала досвідчена та творча майстриня в/н Ковалевська Валентина Олексіївна на показовому уроці, який відбувся 6 березня у ДПТНЗ "Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування".

Під час уроку Валентина Олексіївна звертала увагу на охайність та якість роботи, дотримання правил з охорони праці та технічних умов, адже сучасний кравець повинен бути високоосвіченою людиною, якій вже недостатньо просто умілого володіння певним набором механічних операцій. Кравець у наш час - це технічно грамотний фахівець, що вміє самостійно вирішувати поставлені виробництвом завдання.

Урок пройшов у дружній атмосфері, що сприяло більш глибокому оволодінню професійними навичками. Здобувачі освіти були активними та на усі поставлені питання давали повні та ґрунтовні відповіді.

Всі присутні відмітили високий методичний рівень проведення показового уроку, подякували Валентині Олексіївні та побажали подальших творчих задумів і креативних ідей.